Atatürkün Niğdeye gelişinin 79. yıl dönümü

Atatürkün Niğdeye gelişinin 79. yıl dönümü kutlandı


NİĞDE (A.A) - Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün Niğdeye gelişinin 79. yıl dönümü kutlandı.
     Vali Alim Barut, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ufuk Nayır, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar, 5 Şubat Meydanında toplanarak, İstasyon Caddesinden kortej eşliğinde Atatürk Meydanına kadar yürüdü.
     Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşu bulunuldu, istiklal marşı söylendi.
     Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, burada yaptığı konuşmada, Gazi Mustafa Kemal Atatürkün Niğdeyi ziyaretinin 79. yıl dönümünün onurunu yaşadıklarını belirtti.
     Her geçen gün yeni hizmetlerle gelişen Niğde için çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Akdoğan, Mustafa Kemal Atatürkün Türkiyeyi gençlere emanet ettiğini, bilinçli ve sorumluluk sahibi bir gençliğin milletin umudu olduğunu söyledi.
     Konuşmanın ardından, Anadolu Lisesi öğrencileri şiir okundu, Alparslan İlköğretim Okulu öğrencileri halk oyunu gösterisi sundu.
     Kültür Merkezi Güzel Sanatlar Galerisinde şeref defterini imzalayan Vali Alim Barut, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ufuk Nayır ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Atatürk Kitapları ve Basında Niğde konulu sergiyi gezdi.
    
     Muhabir: Murat Kaya / Betül Abbak
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Atatürkün Niğdeye gelişinin 79. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER