Atatürkün ebediyete intikalinin yıl dönümü

Atatürkün ebediyete intikalinin yıl dönümü -Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özdemir -Mustafa Kemal Atatürkün, muasır medeniyet seviyesine çıkmayla ilgili hedefleri bizlere her zaman ışık tutacaktır (Fotoğrafl


GAZİANTEP (A.A) - Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir, Mustafa Kemal Atatürkün muasır medeniyet seviyesine çıkmayla ilgili hedeflerinin kendilerine her zaman ışık tutacağını belirtti.
     Özdemir, Atatürkün ebediyete intikalinin yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, dünyanın yeni bir oluşumun içinde olduğu 20. yüzyılın başlarında Türkiyede, insan onuruna uygun bir rejim olan Cumhuriyetin kurulmasını sağlayan İstiklal Mücadelesinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürkü, vefatının 74. yılında saygıyla andıklarını belirtti.
     Globalleşen dünyada, demokratik değerlerin uygar ülkeler için vazgeçilemez hale geldiğini ifade eden Özdemir, şöyle devam etti:
     Mustafa Kemal Atatürkün, muasır medeniyet seviyesine çıkmayla ilgili hedefleri bizlere her zaman ışık tutacaktır. Hasan Kalyoncu Üniversitesi olarak,yüzü geleceğe dönük, yenilikçi, vizyon sahibi, tarihine ve kültürüne sahip çıkan, milli ve manevi değerlerimize bağlı, çeşitliliğimizi zenginlik olarak gören, demokrasi kültürünü özümsemiş, sorunları demokratik kültür anlayışı ile çözmeye çalışan gençler yetiştirmek için çalışıyoruz.
    
     Muhabir: Gaziantep
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Atatürkün ebediyete intikalinin yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER