Atatürkün ebediyete intikalinin yıl dönümü

Atatürkün ebediyete intikalinin yıl dönümü -ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Budak: -Atatürkün gösterdiği hedeflere varmak için ekonomik katkılarımızı, istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmeye çaba gösteriyoruz


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, Atatürkün gösterdiği hedeflere varmak için ekonomik katkıları, istihdam sağlamadaki sorumluluklarını yerine getirmeye çaba gösterdiklerini belirtti.
     Ulu önder Mustafa Kemal Atatürkün ebediyete intikalinin 74üncü yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınlayan Budak, Cumhuriyetin kurucusu Atatürkün eşsiz bir devlet adamı ve büyük bir komutan olduğunu dile getirdi.
     Atatürkü sevgi, saygı ve gönül borcu duyarak özlemle andıklarını vurgulayan Budak, şunları kaydetti:
     Atatürkün gösterdiği hedeflere varmak için ekonomik katkılarımızı, istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmeye çaba gösteriyoruz. Bugün milletimiz ölümsüz önderinin yolunda ilerleyeceğini, Cumhuriyete tüm kurum ve kurullarıyla sahip çıkacağını tek yürek olarak dile getirmektedir. Geride kalan 74 yılda ulusumuz, büyük kurtarıcısına bağlılığını, Onun ilke ve devrimlerini ödünsüzce yaşatarak kanıtlamış, bu kararlılığını kuşaktan kuşağa aktararak sürdürmüştür dedi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Atatürkün ebediyete intikalinin yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER