Atatürkün ebediyete intikalinin 74. yıl dönümü

Atatürkün ebediyete intikalinin 74. yıl dönümü -Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu: -Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin ilke ve devrimleri, çağdaş uygarlık yolunda yolumuzu aydınlatmaya devam edece


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin ilke ve devrimlerinin, çağdaş uygarlık yolunda, Türk milletinin yolunu aydınlatmaya devam edeceğini bildirdi.
     Fadıloğlu, Atatürkün ebediyete intikalinin 74. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Gazi Mustafa Kemal Atatürkü vefatının 74. yıl dönümünde rahmet ve minnetle andıklarını belirtti.
     Mustafa Kemal Atatürkün milleti ile girdiği Kurtuluş Savaşı mücadelesinde işgalci güçlere karşı büyük bir direniş gösterdiğini, kazandığı büyük başarılarla dünyaya örnek olmuş milletinin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba göstermiş ölümsüz bir lider olduğunu ifade eden Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Ulu Önderimiz, Kurtuluş Savaşıyla Türk Milletinin ismini tarih sayfalarına altın harflerle yazdırmış, Cumhuriyet ile de bizlere çağdaş uygarlığın kapılarını açmış,yüzyılın deha devlet adamlarından biridir. Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin ilke ve devrimleri, çağdaş uygarlık yolunda yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Böyle bir lidere sahip olmanın ayrıcalığı ve onuru hiçbir şeyle kıyaslanamayacak kadar büyüktür. Onu anlamak, onun düşüncelerini, ilke ve devrimlerini yaşatmak bizlerin en büyük görevidir. Bu bağlılığın ve inancın gelecek nesillere aktarılması ise en önemli amacımız olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 74. yılında,gönlümüzde ölümsüzleşen, çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürkü bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyorum.
    
     Muhabir: Gaziantep
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Atatürkün ebediyete intikalinin 74. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER