At yarışı

At yarışı -Sonbahar yarış sezonu Adana Yeşiloba Hipodromunda 4 Eylülde, Diyarbakır Hipodromunda ise 6 Eylülde başlayacak


ADANA (A.A) - Türkiye Jokey Kulubünün (TJK) sonbahar yarış sezonu, Adana Yeşiloba Hipodromunda 4 Eylülde, Diyarbakır Hipodromunda ise 6 Eylülde başlayacak.
     TJKden yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana yarış sezonu, Yeşiloba Hipodromunda 4 Eylül Salı günü koşulacak yarışlarla başlayacak.
     34 yarış günü olarak planlanan Adana sezonunda yarışlar eylül ve ekim ayında salı günleri, kasım ve aralık aylarında da salı, çarşamba ve cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü yapılacak.
     29 Aralık Çarşamba günü sona erecek sonbahar yarış sezonunda, 116sı İngiliz ve 88i Arap atlarına ait olmak üzere, toplam 204 koşu yer alıyor.
     Adana sezonunun ilk gününde KV-8 Yeşiloba ve Taşköprü koşuları düzenlenecek.
     Diyarbakır yarış sezonu ise 6 Eylül Salı günü koşulacak yarışlarla başlayacak. 16 yarış günü olarak planlanan Diyarbakır sezonunda yarışlar eylül, ekim, kasım ve aralık aylarında perşembe günleri olmak üzere haftada 1 gün yapılacak.
     27 Aralık Perşembe günü sona erecek sonbahar yarış sezonunda, 55i İngiliz ve 57si Arap atlarına ait, toplam 112 koşu yer alıyor.
     Diyarbakır sezonunun açılış gününde, 4 ve yukarı Arap atlarına mahsus KV-8 Vali Koşusu bin 800 metre kum pistte düzenlenecek.
     Adana ve Diyarbakır hipodromlarında yeni yarış sezonlarının başlayacak olması nedeniyle yurt içi yarış günleri 4 Eylül tarihinden itibaren değişiyor.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER