At arabalı kadınlar kaçtı, polis kovaladı

At arabalı kadınlar kaçtı, polis kovaladı -Konyada polisin şüphe üzerine durdurmak istediği at arabalı kadınlar, ekiplerce güçlükle durduruldu -Polise saldıran ve araçlara zarar veren 6 kadın gözaltına alındı (Fotoğraflı-


KONYA (A.A) - Konyada polisin şüphe üzerine durdurmak istediği at arabalı kadınlar, ekiplerce güçlükle durduruldu. Polise saldıran ve araçlara zarar veren 6 kadın, gözaltına alındı.
     Merkez Karatay ilçesi Karakayış Caddesinde devriye gezen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, üzerinde çalıntı malzeme olduğu ileri sürülen at arabasını durdurmak istedi.
     Polisin ikazlarına aldırmayan kadınlar, at arabasıyla kaçmaya başladı.
     Ters yönden girdikleri yolda trafiği tehlikeye sokan kadınlar, bir kamyona çarptı. Kazayı yara almadan atlatan kadınlar, iki polis aracına demir çubuk ve inşaat malzemeleri fırlatarak zarar verdi.
     Kısa süren kovalamacanın ardından takviye polis ekiplerinin çağrılmasıyla durdurulan kadınlar, bu kez polislerin üzerine tahta parçaları fırlattı.
     Neslihan Ç. ve İpek Ç. ile polise mukavemet ettiği belirtilen 4 kadın gözaltına alındı. Kullandıkları 3 at arabası ise zabıta ekiplerine teslim edildi.
     Gözaltına alınan 6 kadın hakkında kamu malına zarar vermek, hakaret, trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçlarından işlem yapılacağı öğrenildi.
    
     Muhabir: Ahmet Akbıyık / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber At arabalı kadınlar kaçtı, polis kovaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER