Arsinsporspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin:

Arsinsporspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin: Darıca Gençlerbirliğisporu mağlup ederek ligde ikinci galibiyetimizi almak istiyoruz


TRABZON (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Arsinsporda, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Darıca Gençlerbirliğisporu mağlup ederek ligde ikinci galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.
     Şahin, ligde 3 haftada 2 mağlubiyet, 1 galibiyet alarak 3 puanla 9. sırada yer aldıklarını belirterek, Bu hafta evimizde Darıca Gençlerbirliğispor ile karşılaşacağız. Perşembe günü Türkiye Kupası maçında karşılaştığımız PTT 1. Lig ekiplerinden Bucasporu 4-2 mağlup ederek bir üst tura çıkmamız bize moral olarak büyük katkı sağladı. Pazar günü Darıca Gençlerbirliğisporu da mağlup ederek ligde ikinci galibiyetimizi almak istiyoruz dedi.
     Uzun bir maraton olan ligde özellikle sahalarında yapacakları karşılaşmalardan mutlak galibiyetle ayrılmaları gerektiğini ifade eden Şahin, Kadro olarak da bu güce sahibiz. Takımımızda Enes ve Tuncayın sakatlıkları bulunuyor. Bu iki oyuncumuz dışında sakat ve cezalı futbolcularımız bulunmuyor. Taraftarlarımızın da desteğiyle pazar günü sahamızda karşılaşacağımız Darıca Gençlerbirliğisporu baskılı bir futbol oynayarak yenip eli boş göndereceğimize inanıyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Arsinsporspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER