Arsinspor Genel Sekreteri Şahin:

Arsinspor Genel Sekreteri Şahin: Beylerbeyispor maçıyla birlikte çıkışa geçmek istiyoruz


TRABZON (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta, hafta sonu sahasında Beylerbeyispor ile karşılaşacak Arsinsporda, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, bu maçla birlikte çıkışa geçmek istediklerini söyledi.
     Şahin, sahalarında yapacakları karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istediklerini belirterek, Son oynadığımız Kahramanmaraş Belediyespor karşısında aldığımız yenilgiyi unutarak bu maça konsantre olduk. Üç puanı alacak taraf olduğumuza inanıyorum. Gerek teknik heyetimize, gerekse futbolcularımıza inancımız sonsuzdur. Puan cetvelinde altlı üstlü bulunduğumuz Beylerbeyisporu evimizde en iyi şekilde ağırlayıp puansız göndermek arzusundayız. Takımımız bu maça hazır. Bu maçla birlikte çıkışa geçmek istiyoruz. Geriye dönüp baktığımızda keşke demek istemediğimiz bir maç dedi.
     Rakibe karşı üstün futbol sergileyerek galip gelmeyi arzuladıklarını ifade eden Şahin, şunları söyledi:
     Beylerbeyispor da bizim gibi puan cetvelinde kırmızı noktada duruyor. Rahat nefes alabilmek için kazanmak isteyecektir. Fakat biz de saha ve seyirci avantajımızı lehimize çevirip rakibi eli boş göndermek arzusundayız. Bu maçta futbolcularımıza düşen görev sahada ellerinden gelenin daha fazlasını yapmaktır ve yapacaklarına da inancımız tamdır. İyi futbol oynamak istiyoruz ama iyi futbol bazen sonuca etki etmiyor. Daha ziyade rakibe hatalar yaptırıp sonuca gidecek futbolu ortaya koymalıyız. Bu karşılaşmada taraftarımıza büyük görev düşecek. Sıkıntılı günlerimizde büyük Arsinspor taraftarlarını tribünleri doldurmalarını istiyoruz.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Arsinspor Genel Sekreteri Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER