Arkas Spor, seriyi bozmadı

Arkas Spor, seriyi bozmadı -Acıbadem Erkekler Voleybol Liginde deplasmanda Galatasarayı 3-2 mağlup eden Arkas Spor, yenilmezliğini 9 maça çıkardı


İZMİR (A.A) - Acıbadem Erkekler Liginde Galatasarayı deplasmanda 3-2 mağlup eden Arkas Spor, ligdeki 9. maçını da galip tamamladı.
     Ligde aldığı başarılı sonuçlarla 9. haftaya namağlup ve lider konumda giren Arkas Spor, galibiyet serisini İstanbulda da sürdürdü. Galatasarayı 3-2 yenen mavi-beyazlı ekip, 9. haftayı da namağlup olarak lider tamamladı.
     Arkas Spor, son olarak 2008-2009 sezonunda ligde ilk 16 maçı kayıpsız geçmişti.
     Mavi-beyazlı ekip, ilk devrenin son iki maçında 4 Eylül Belediye ve Yenişehir Belediyesi ile İzmirde karşılaşacak.
    
     -Sıra Avrupa Şampiyonlar Liginde-
    
     Ligde planladığı sonuçları alan Arkas Spor, Avrupa Şampiyonlar Ligi (F) Grubunda son maçında çarşamba günü deplasmanda Bulgaristandan Marek Union-Ivkoniye konuk olacak.
     Gruptan çıkma şansını sürdüren Arkas Sporun, grup maçlarının tamamlanmasının ardından en iyi ikinci 5 takım arasına girmesi gerekiyor.
     Bunun için Bulgaristandan galibiyetle dönmesi gereken mavi-beyazlı ekip, diğer gruptaki karşılaşmaların sonucuna göre, ya Avrupa Şampiyonlar Liginde 12li play-off grubuna kalacak ya da yoluna CEV Kupasında devam edecek.
     Samakov Spor Salonunda Çarşamba günü saat 18.00de başlayacak Marek Union-Ivkoni-Arkas Spor maçını Almanyadan Volker Schiemenz ve İtalyan Luca Sobrero yönetecek.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Arkas Spor, seriyi bozmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER