Arkadaşlarını gece yarısı eve gönderemeyince

Arkadaşlarını gece yarısı eve gönderemeyince -Trabzonda bir genç, gece olmasına rağmen arkadaşlarını eve gönderemeyince polisi arayarak "bıçaklı yaralama" ihbarında bulundu


TRABZON (A.A) - Trabzonda gece olmasına rağmen arkadaşlarını eve gönderemeyince polisi arayarak "bıçaklı yaralama" ihbarında bulunan genç, olayın aslını öğrenen polislerce ifadesinin alınması için polis merkezine götürdü.
     Toklu Mahallesinde arkadaşları ile 01.20ye kadar oturan İ.F.Ü. (20), evlerine gitmelerini söylediği arkadaşlarının gitmemekte ısrar etmesi üzerine "155 Polis İmdat"ı arayarak mahallede "bıçaklı yaralama" olduğunu söyledi.
     Mahalleye gelen polislerce yapılan araştırmada, herhangi bir bıçaklı yaralama olmadığı, ihbarın arkadaşlarını eve göndermek isteyen İ.F.Ü. tarafından yapıldığı anlaşıldı.
     Bunun üzerine İ.F.Ü. ifadesinin alınması için polislerce Gülbaharhatun Polis Merkezine götürüldü. İfadesinin alınması sonrası savcılık talimatı ile serbest bırakılan İ.F.Ü. hakkında "suç uydurma"dan yasal işlem başlatıldığı belirtildi.
    
     Muhabir: Tuncay Bekar
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Arkadaşlarını gece yarısı eve gönderemeyince Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER