Arguvandan kısa kısa

Arguvandan kısa kısa -Öğrencilerden Kaymakam Oktaya kavun ikramı


MALATYA (A.A) - Arguvan ilçesinde bir grup öğrenci, makamında ziyaret ettikleri Kaymakam Zafer Oktaya kavun ikram etti.
     Yazıbaşı İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Memi ile beraber Arguvan Kaymakamı Zafer Oktayı makamında ziyaret etti.
     Öğrenciler, köylerinde yetiştirilen ve uzun süre saklanabilen Narmikan kavununu Kaymakam Oktaya ikram etti. Narmikan kavunu hakkında Oktaya bilgi veren Memi, Türkiyenin en geç hasat edilen kavunun ülke genelinde büyük bir ilgi gördüğünü söyledi. Memi, kavunun başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir, Kayseri, Antalya, Sivas gibi kentlere gönderildiğini belirtti.
    
     -Kaymakam Oktaya formalı teşekkür-
    
     Arguvan Milli Eğitim Müdürü Kemal Memi ve Arguvan Lisesi Müdürü Mehmet Alman, Kaymakam Zafer Oktayı ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürü Memi, ziyarette yaptığı konuşmada, Arguvan Lisesi öğrencileri Malatyada yapılan liseler arası futbol turnuvasında sayın Kaymakamımız ve ilçe emniyet amirliğinin destekleri sayesinde başarılar elde etti. Sayın Kaymakamımız ve emniyet amirliğimize teşekkür ediyoruz dedi.
     Okul müdürü Mehmet Alman da futbol takımlarına verdiği destekten dolayı Oktaya teşekkür etti. Alman, Oktaya üzerinde ismi yazılı olan formayı hediye etti.
    
     Muhabir: Ramazan Taştaş / Ensar Özdemir
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Arguvandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER