Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Onursal

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Onursal Başkanı Yaşaroğlu: Rize ve Türkiyenin adını Avrupa sahnesine taşımak için diğer takımlardan hiçbir eksiğimiz yok


RİZE (A.A) - Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü bayan hentbol takımı, Kulübün Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlunu ziyaret etti.
     Sporcuları İlçe Özel İdare Müdürlüğündeki makamında kabul eden Yaşaroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hentbol bayan takımı Süper Ligde ilk deneyimi yaşayacak olsa da yönetim, idari ve teknik kadro ve sporcularla tamamen Avrupa şampiyonalarına hazırlanıyoruz dedi.
     Takım olarak bir aile ortamı oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Yaşaroğlu, Rize ve Türkiyenin adını Avrupa sahnesine taşımak için diğer takımlardan hiçbir eksiğimiz yok. Teknik kadromuz tarafından seçilen ve birbirinden yetenekli oyunculardan oluşan takımımız, Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Liginde olduğu kadar, Avrupada da diğer takımların korkulu rüyası olacaktır diye konuştu.
     Bölge halkının desteği olduğu sürece başarısız olmayacaklarına inandıklarını dile getiren takımın 2. kaptanı Serpil Değermenci ise Bugüne kadar elde edilen başarı sadece biz sporcular sayesinde olmamıştır. Bir ekip ruhu ile hareket edildiği için Süper Lig kapısından girerek kulübümüzü en üstlere taşıdık. Güçlü bir yönetim ve bizleri çok seven taraftar olduğu sürece Ardeşen hentbolda çok daha başarılı işlere imza atacaktır dedi.
    
     Muhabir: Sabri Aslışen
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Onursal Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER