Ardahan Valisi Tekmen: Eğitimde derslik

Ardahan Valisi Tekmen: Eğitimde derslik ortalaması olarak kolejler seviyesine ulaştık


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, eğitimde derslik ortalaması olarak kolejler seviyesine ulaştıklarını söyledi.
     Tekmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ardahanda son üç yıl içerisinde önemli gelişmeler kaydettiklerini belirterek, görevi başladığı dönemdeki hedeflerinin tek tek yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
     Bölgede imkanların sınırlı olduğunu dile getiren Tekmen, Ama biz imkansızlıklara rağmen bir şeyler yapmanın gayreti içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. Amacımız zoru başarmak. Ardahanda da bunu başarıyoruz. Çünkü hiç bir zaman ümitsizliğe yer vermedik. Ümitle, emin adımlarla yolumuza devam ettik dedi.
     Bir çok yönüyle Ardahanın geliştiğini ve büyüdüğünü kaydeden Tekmen, Eğitimde derslik ortalaması olarak kolejler seviyesine ulaştık. Şükürler olsun bu çok büyük bir başarı. Bunu Milli Eğitim Bakanımız da teyit etti. Eğitimde artık kaliteyi arttırmanın yoluna girdik şeklinde konuştu.
     Vali Tekmen, Ardahandan Aktaş Sınır Kapısına kadar olan 48 kilometrelik yolun bu yıl içinde tamamen duble yol ağına alınacağını ifade etti.
     Ardahan nüfusunun yaklaşık 500 bininin başka illerde yaşadığını dile getiren Tekmen, özellikle son çıkan teşvik yasasından başka illerde yaşayan Ardahanlı işadamlarının yararlanarak, Ardahana yatırım yapmaları için altyapı hazırlığı içinde olduklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Ardahan Valisi Tekmen: Eğitimde derslik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER