Ardahan Belediyesinin çalışmaları

Ardahan Belediyesinin çalışmaları -Belediye Başkanı Köksoy: Bu yıl belediyemizdeki çalışma sistemi daha da oturdu. Daha da iyi bir konuma geldi


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Bu yıl belediyemizdeki çalışma sistemi daha da oturdu. Daha da iyi bir konuma geldi dedi.
     Köksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahanda belediye çalışmalarında sistemin tam manasıyla oturduğunu belirterek, bunun en güzel örneğinin kış günlerinde yapılan karla mücadele çalışmalarıyla kendini iyiden iyiye gösterdiğini belirtti.
     Bu yıl özellikle yapılan karla mücadelede çalışmalarında vatandaşların memnuniyetini gördüklerini ifade eden Köksoy, şunları konuştu:
     Bu yıl belediyemizdeki çalışma sistemi daha da oturdu. Daha da iyi bir konuma geldi. Örneğin benim olmadığım günlerde yapılan çalışmalarla ilgili bana vatandaşın memnuniyeti geliyor. Ekiplerimizin fedakar ve gayretli çalışmasının yanı sıra sisteminde oturmasıyla ben olmazsam bile işin başındaymışım gibi hizmet yürüyor. Bu durum vatandaşı mutlu ediyor, vatandaş mutlu oldukça ta biz mutlu oluyoruz.
    
     Muhabir: Günay Nuh
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ardahan Belediyesinin çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER