Ardahan Belediye Başkanı Köksoydan iş adamalarına

Ardahan Belediye Başkanı Köksoydan iş adamalarına yatırım çağrısı


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, iş adamlarını kente yatırım yapmaya davet etti.
     Köksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahanın artık eski Ardahan olmadığını belirterek, geleceği parlak olan bir kent konumuna geldiğini ifade etti.
     Ardahanın belediye hizmetlerinde yıldızı parlayan bir kent konumuna geldiğini, özellikle Türkiyenin dışa açılan kapısı olması nedeniyle gelecek vaat etiğini dile getiren Köksoy, şunları söyledi:
     Ardahanda bugün belediyemiz tarafından yapılan hizmetler insanımızı etkisinde bırakıyor. Yıllardır yapılamayanlar tek tek yapılıyor. Çünkü artık yaptığımız proje ve yatırımların meyvesini almaya başladık. Bir vatandaşımız, kentte 15 dakika yürüse bile hizmet konusunda değişikliği fark edip görecektir. Çünkü bir günümüz diğer günümüzle aynı olmuyor. Hep ileriye yönelik emin adımlarla yürüyoruz. Bu anlamda şimdi özel sektörün yatırım yapma zamanı. Yeter ki, Ardahanımıza iş adamlarımız, hemşehrilerimiz gelip yatırım yapsın. Yeter ki, bu bölgenin geleceğinden haberdar olsunlar. Bu kez kalkınma katlanarak devam edecektir.
     Belediye olarak yatırım yapacak iş adamlarına destek çıkacaklarını dile getiren Köksoy, Örneğin kura Nehri kıyısında açtırdığımız sosyal tesis, bunun göstergesidir. Yeter ki, bir vatandaşımız bölgenin kalkınması için bir adım atsın, hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, bizden iki adım atılacaktır. Artık durma ve düşünme zamanı değil, çalışma, hatta koşma zamanıdır diye konuştu.
    
     Muhabir: Günay Nuh
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Ardahan Belediye Başkanı Köksoydan iş adamalarına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER