Ardahanda 114 Afganlı mülteci barınıyor

Ardahanda 114 Afganlı mülteci barınıyor -Vali Yardımcısı Karasu: Misafirlerimizi okullarda barındırıyoruz. Ancak okulların açılmasıyla kendilerini farklı bir mekana taşıyacağız


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Vali Yardımcısı Murat Karasu, Ardahanda bulunan 114 Afganlı mültecinin okullarda barındırıldığını belirterek, Misafirlerimizi okullarda barındırıyoruz. Ancak okulların açılmasıyla kendilerini farklı bir mekana taşıyacağız dedi.
     Karasu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan ayı itibarıyla Ardahana 114 Afganistanlının geldiğini belirterek, ihtiyaçlarının Valilik tarafından karşılandığını söyledi.
     Karasu, Şu an bu misafirlerimizi okullarda barındırıyoruz. Ancak okulların açılmasıyla kendilerini farklı bir mekana taşıyacağız dedi.
     Ardahanın kış memleketi olması nedeniyle bir spor salonunun tahsis edileceğini kaydeden Karasu, gerekli hazırlık çalışmalarının başladığını belirtti.
     Ardahana Ramazan ayında ilk olarak 7 kişilik bir ailenin giriş yaptığını ifade eden Karasu, daha sonra bu sayının arttığını belirterek, Elimizdeki imkanları kendileri için en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Sonuçta bu misafirlerimiz geçici olarak kalıyorlar diye konuştu.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ardahanda 114 Afganlı mülteci barınıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER