Araştırma enstitüleri müdürleri Alatada toplandı

Araştırma enstitüleri müdürleri Alatada toplandı


MERSİN (A.A) - Doğu Akdeniz Bölgesindeki Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı Araştırma Enstitü ve İstasyon Müdürleri Koordinasyon Toplantısı, Alata Bahçe Kültürleri Araştırma İstasyonu Müdürlüğünde yapıldı.
     Alata Bahçe Kültürleri Araştırma İstasyonu Müdürü Dr. Davut Keleş toplantıda, Doğu Akdeniz bölgesindeki araştırma enstitülerinin AR-GE çalışmalarında ortak hareket etmesinin bölge tarımının daha verimli hale getireceğini dile getirerek, yapılan AR-GE çalışmalarında başarı çıtasını yükseltmek için ekip çalışmasına önem verdiklerini belirtti.
     6 ayda bir koordinasyon toplantısı düzenlendiğini ifade eden Keleş, bunun amacının idari ve teknik konularda bilgi ve tecrübe paylaşımı olduğunu söyledi.
     Toplantıya, Gaziantep Antep Fıstığı Araştırma İstasyonu Müdürü Dr. Selim Arpacı, Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Müdürü Dr. Numan Kılıçalp, Koordinatör Dr. İbrahim Cerit. Adana Biyolojik Mücadele Araştırma İstasyonu Müdürü Dr. Halil Kütük, Adana Veterinerlik Araştırma Enstitüsü Müdürü Veteriner Hekim Mehmet Aslan, Doğu Akdeniz Geçitkuşağı Araştırma İstasyonu Müdürü Nefi Kısakürek katıldı.
    
     Muhabir: Derviş Çömez
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Araştırma enstitüleri müdürleri Alatada toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER