AOSBye Gümrük Müdürlüğü hizmet binası yapılacak

AOSBye Gümrük Müdürlüğü hizmet binası yapılacak


ADANA (A.A) - Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesine (AOSB) Gümrük Müdürlüğü hizmet binası yapılmasına ilişkin protokol imzalandı.
     AOSBden yapılan yazılı açıklamaya göre, AOSB Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda düzenlenen törende, Gümrük Müdürlüğü hizmet binasının yapımına ilişkin protokol, AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Nuri Oğuz ile Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Murat Kahraman tarafından imzalandı.
     Sütcü, yaptığı konuşmada, AOSBdeki sanayicilere hem üretim, hem istihdam, hem de vakit tasarrufu açısından hizmeti ayağına getirebilme adına ne gerekiyorsa yapma çalıştıklarını belirterek, Gümrük Müdürlüğü hizmet binasının sanayiciye zaman tasarrufu sağlamasının yanı sıra gümrük işlemleri için kent merkezinden geçmek zorunda kalan ağır tonajlı araçların neden olduğu trafik yoğunluğunun da azaltacağını kaydetti.
     Sütcü, Gümrük Müdürlüğü hizmet binasının yapımı için 71 bin 670 metrekarelik bir alanı tahsis ettiklerini kaydederek, hizmet binasında, idari bina ve eklentilerinin yanı sıra tır parkları ve geçici depolama yerlerinin de bulunacağını sözlerine ekledi.
     Kahraman da gümrüğü sanayicinin ayağına kadar getirdiklerini belirterek, Bu da Bakanlığımızın vizyonu ve özellikle sanayicimize verdiği değeri ortaya koyuyor. Bu anlamda AOSB ile imzalanan protokol büyük önem taşıyor"ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber AOSBye Gümrük Müdürlüğü hizmet binası yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER