Antalya Sağlık Turizmi Platformu toplantısı

Antalya Sağlık Turizmi Platformu toplantısı -ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özen: -Antalyada sağlık turizmi, kamu ve özel sektörün disiplinli çalışmalarıyla süreklilik kazanacak


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan Yardımcısı Adnan Vucudi Özen, Antalyada sağlık turizmi, kamu ve özel sektörün disiplinli çalışmalarıyla süreklilik kazanacak dedi.
     Antalya Valiliği ile çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katıldığı Antalya Sağlık Turizmi Platformu toplantısında konuşan ATSO Başkan Yardımcısı Adnan Vücudi Özen, platform sayesinde sağlık turizmi konusunda kararların daha hızlı alınacağını ve sektörün aynı hızla büyüyeceğini söyledi. Kamu ve özel sektörün platform sayesinde işbirliği içinde çalıştığını anlatan Özen, platformun süreklilik kazanması konusunda görüş birliğine vardıklarını dile getirdi.
     Özen, toplantıda platform üyelerinin Ekonomi Bakanlığı yetkilileriyle Antalyada toplantı düzenleme isteği olduğunu ve sağlık turizmine giriş noktasında destek isteyeceklerini bildirdi. Özen, Antalyada sağlık turizmi, kamu ve özel sektörün disiplinli çalışmalarıyla süreklilik kazanacak dedi.
     Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel, platformun devleti harekete geçirme görevini başarıyla yerine getirdiğini kaydetti. Yüksel, Platform kamu ayaklı mı yarı kamu mu yoksa vakıf gibi mi çalışacak ona karar verilmeli. Çalışmalar aralıksız sürdürülmeli ve platformun yol haritasını kaynaklarıyla birlikte belirlemeli diye konuştu.
     Antalya Tanıtım AŞ Genel Müdürü Yusuf Örnek ise turist sağlığı imajını iyileştirme çalışmalarının kamu, hastane ve acentelerin yoğun işbirliğiyle sürdürülmesi gerektiğini vurguladı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Antalya Sağlık Turizmi Platformu toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER