Antalya Emniyet Müdürü Yılmaz, esnafla buluştu

Antalya Emniyet Müdürü Yılmaz, esnafla buluştu


ANTALYA (A.A) - Antalya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Antalya Kalekapısı Esnafı Koruma ve Kalkındırma Derneği (KALEDER) üyeleri ve Kalekapısı esnafıyla yemekte bir araya geldi.
     Antalya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, yaptığı konuşmada, göreve geldiğinde Kalekapısı çevresinde kötü alışkanlığı olan insanların bulunduğunu, ancak yaptıkları çalışmaların ardından suç oranlarının giderek azaldığını söyledi.
     Güvenlik yönünden yaptıkları çalışmalarda esnafın desteğini aldıklarını belirten Yılmaz, İnsan odaklı çalışıyoruz,insan için hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. Milli ekonomiye katkı sağlayan, 11 milyon turistin geldiği Antalyanın güvenliğinin sağlanması önemli bir konudur dedi.
     Güvenliğin esnaf için önemli olduğunu ifade eden Yılmaz, Devlet, milletin güvenliğini sağlamak için vardır. Güvenliğin olmadığı yerde üretim olmaz. Üretimin olmadığı yerde ticaret, ticaretin olmadığı yerde ise refah ve zenginlik olmaz. Bu durumda güvenlik de olmaz diye konuştu.
     Yılmaz, vatandaşın memnuniyetinin kendileri için önemli olduğunu, bu nedenle iş birliği içinde çalışmaları gerektiğini vurgulayarak, şunları söyledi:
     Her türlü yapıcı eleştiriye açığız. Bizi eleştirin, doğruları söyleyin. Eğer bizi eleştirmezseniz, biz doğruları bulamayız. Amaç bir iş yaptırmaksa bunu yapıcı bir eleştiriyle ortaya koyup çözüm noktasına getirebiliriz. Bizi eleştirmezseniz yaptığımız her şeyin doğru olduğunu düşünürüz.
     Antalyanın en önemli sorunlarından birinin trafik olduğunu vurgulayan Yılmaz, sorunun polisiye tedbirlerle değil yerel yönetimler ve vatandaşlarla el birliğiyle çözülebileceğini kaydetti.
     Trafik kurallarına kişinin konumu ne olursa olsun uyulması gerektiğine dikkati çeken Yılmaz, birçok polise trafik kurallarını ihlalden dolayı ceza yazıldığını, Emniyet Müdür Yardımcısı Turgay Çalışkana da bu kapsamda ceza verildiğini kaydetti.
     KALEDER Başkanı Hasan Kilit de, Kalekapısında 500 yıldır ticaret yapıldığını belirterek, Esnafın güvenliğini 26 kamerayla sağlamaya çalışıyoruz. Turizm sezonu yaklaştığı için böyle bir koordinasyon toplantısı yapma gereği duyduk dedi.
     Yılmaz, ziyarette esnaf ve turistlerle de sohbet etti.
     (MUH-HS-MUR)
<< Önceki Haber Antalya Emniyet Müdürü Yılmaz, esnafla buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER