Antalya basınından teröre ortak tepki

Antalya basınından teröre ortak tepki -Antalyada yayınlanan yerel gazetelerin ilk sayfaları, son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki göstermek amacıyla tasarımı Antalya Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapılan, siyah zemin üzerine


ANTALYA (A.A) - Antalyada yayınlanan yerel gazeteler, son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki göstermek amacıyla birinci sayfalarında siyah zemin üzerine Terörü Lanetliyoruz başlığı ile yayınlandı.
     Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından hazırlanan siyah zemin üzerine Terörü Lanetliyoruz. Antalya Gazeteciler Cemiyeti ifadelerinin yanı sıra AGC logosu ve AGC üyelerinin isimlerinin yer aldığı ortak manşetle çıkan yerel gazeteler, teröre ortak tepki koydular.
     AGC Başkanı Mevlüt Yeni, gazetecilere yaptığı açıklamada, AGC olarak son günlerde yaşanan terör olaylarına karşı ortak bir duruş sergilemek için yerel basına çağrı yaptıklarını, buna bir ulusal gazetenin bölge eki ile tüm yerel gazetelerin olumlu yanıt verdiklerini bildirdi.
     AGC olarak tasarımını kendilerinin hazırladıklarını kaydeden Yeni, Antalya son derece önemli bir şehir. Ülkemiz son zamanlarda çok üzücü terör olaylarına tanıklık ediyor. 30 yıldır ülkemiz teröre lanet yağdırıyor. Sözün bittiği yer diyoruz. Sözün bittiği yerde ortak ses, ortak nefes, Türkiyeye örnek olacak birlik ve beraberliğin bir örneğini Antalyada sergilemek istedik dedi.
     Ortak çağrıya olumlu yanıt veren yerel basına teşekkür eden Mevlüt Yeni, Antalyanın duyarlı, yürekli ve cesur yerel basınına, üyelerimize ve gazetecilerimize teşekkür ediyoruz diye konuştu.
     Antalya basınının Cumhuriyetin kurulduğu dönemlerde de önemli görevler yaptığını ifade eden Yeni, Antalya basınının milli ve manevi değerlere saygılı, Türkiyenin değerlerine sahip çıkan bir yapıya sahip olduğunu vurguladı.
     Gazetecilerin her zaman haber yapmak isteyeceğini, ancak artık şehit haberi almak ve bunun haberini yapmak istemediklerini kaydeden Yeni, şehitlere Allah rahmet, yakınlarına baş sağlığı diledi.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalya basınından teröre ortak tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER