Antalyanın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü

Antalyanın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, Antalyanın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümünü nedeniyle mesaj yayınladı.
     Budak, yayınladığı mesajda, Türk milletinin vatanseverlik destanı olan Kurtuluş Savaşının her aşamasında bağımsızlığını, özgürlüğünü ve toprak bütünlüğünü koruma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiğini ifade etti.
     Büyük destanın yazıldığı Kurtuluş Savaşı yıllarında ataların cennet vatanın her karış toprağı için savaşarak işgalcileri bir daha dönmemek üzere Anadoludan çıkarmayı başardıklarını ifade eden Budak, şunları kaydetti:
     Ülkemizin bağımsızlığı, milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğruna girişilen bu mücadelede askerlerimizin kahramanlıkları hafızalarımızdan silinmeyecektir. Onların azmi, kararlılığı ve cesareti sayesinde bugün bağımsızlığın gururunu yaşıyoruz. Hepsinin ruhları şad olsun.
     Antalyanın kurtuluşunun 91. yılında geçmişten aldığımız güçle bugün her günden daha çok birlik ve beraberliğe ve birbirimizi sevmeye ihtiyacımız var. Bugün dünden daha çok üretmek, kazanmak ve paylaşmak zorundayız. Ekonomiye katkılarımızı, istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmede daha büyük çaba harcamak zorundayız. ATSO olarak tüm üyelerimizle, bu görevin bilinci içindeyiz.
     Budak, Antalyanın düşman işgalinden kurtuluş günü vesilesiyle yüce Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bugünlere gelmesinde en büyük paya sahip olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkü, silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan şehitleri bir kez daha saygıyla, minnetle ve şükranla andıklarını kaydetti.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyanın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER