Antalyada uyuşturucu operasyonu

Antalyada uyuşturucu operasyonu -Düzenlendikleri operasyonlarda ele geçirdikleri uyuşturucunun bir kısmını başkalarına sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4ü jandarma personeli 5 kişi tutuklandı


ANTALYA (A.A) - Aksuda düzenlendikleri operasyonlarda ele geçirdikleri uyuşturucunun bir kısmını başkalarına sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4ü jandarma personeli 5 kişi tutuklandı.
     İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Aksu İlçe Jandarma Komutanlığında görevli personelin düzenledikleri uyuşturucu operasyonlarında tutanaklara geçirmedikleri uyuşturucuyu, başkalarında sattıkları bilgisi üzerine çalışma başlattı.
     Yaklaşık 2 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından çok sayıda adrese düzenlenen operasyon sonucunda Aksu İlçe Jandarma Komutanlığında görevli astsubay çavuş M.A, uzman çavuş E.G, erler H.Ö. ve İ.B. ile sivil bir kişi gözaltına alındı.
     Antalya İl Jandarma Komutanlığına getirilen zanlılar, buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER