Antalyada trafik kazası: 4 yaralı

Antalyada trafik kazası: 4 yaralı -Antalyada bir otomobilin önce yolun karşısına geçmek isteyen yayaya, ardından da aynı yönde ilerleyen başka bir otomobile çarpması sonucu 4 kişi yaralandı


ANTALYA (A.A) - Antalyada bir otomobilin önce yolun karşısına geçmek isteyen yayaya, ardından da aynı yönde ilerleyen başka bir otomobile çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Erdal Bayraktar yönetimindeki 07 EUP 09 plakalı otomobil Antalya-Serik Karayolundaki Soğucaksu Köprüsü üzerinde yolun karşısına geçmek isteyen Alparslan Kurta çarptı. Çarpmanın etkisiyle yoldan savrulan Kurt, yol kenarındaki çelik bariyerlere çarptı.
     Kurta çarptıktan sonra yolda ters dönen otomobil ise aynı yönde ilerleyen Kenan Karabulutun kullandığı 07 BHV 93 plakalı otomobile çarptı. Kazada yaya Kurt, sürücüler Bayrak ve Karabulut ile Karabulutun yanında bulunan Ali Uçtu yaralandı. Yaralılar çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulanslar ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Antalyada trafik kazası: 4 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER