Antalyada Sivaslılar Gecesi düzenlendi

Antalyada Sivaslılar Gecesi düzenlendi


ANTALYA (A.A) - Antalyada yaşayan Sivaslılar, Kepez Belediyesi Ramazan Etkinliği kapsamında düzenlenen Sivaslılar Gecesinde memleket özlemlerini giderdi.
     Sivas Vakfı Antalya Şubesinin düzenlediği eğlencede Türk Halk Müziği sanatçısı Haluk Gülsoy, konser verdi. Sivas yöresine ait türkülerin seslendirildiği konserde, Antalyada yaşayan yüzlerce Sivaslı memleket hasretlerini giderdi.
     Programa katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, düzenlenen etkinliğin Sivaslıları, Kepezlileri ve Antalyalıları barış ve kardeşlik ortamında bir araya getirdiğini söyledi.
     Sivasın, Anadolu medeniyetinin en önemli şehirlerinden birisi olduğunu dile getiren Tütüncü, Antalyayı güzelleştiren, kente renk katan, bu şehre farklı bir kültürel doku getiren çok değerli Sivaslıları, Kepezlilerle, Antalyalılarla buluşturmaktan memnuniyet duyuyorum dedi.
     Sivas Vakfı Antalya Şube Başkanı Yavuz Akay da kültürlerinin tanıtımına, Antalyada yaşayan hemşehrilerinin kaynaşmasına vesile olan eğlenceyi düzenleme imkanı sunan Tütüncüye teşekkür ederek, plaket verdi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada Sivaslılar Gecesi düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER