Antalyada hırsızlık operasyonu

Antalyada hırsızlık operasyonu -Turist vizesiyle geldikleri Türkiyede suç örgütü kurarak hırsızlık yaptıkları iddia edilen Gürcistan uyruklu 5 kişi gözaltına alındı


ANTALYA (A.A) - Turist vizesiyle geldikleri Türkiyede suç örgütü kurarak hırsızlık yaptıkları iddia edilen Gürcistan uyruklu 5 kişi, gözaltına alındı.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri 1.5 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından kapı göbeklerini kırarak evlerden hırsızlık yapan suç örgütüne yönelik Antalya ve İzmirde eş zamanlı baskınlar düzenledi.
     Baskınlarda Gürcistan uyruklu M.G, L.T, T.R, R.P. ve N.K. gözaltına alındı. Gürcistanlı zanlıların turist vizesiyle Türkiyeye giriş yaptıkları, Antalyada 6, İzmirde ise 7 hırsızlık olayına karıştıkları tespit edildi. Operasyon kapsamında yine Gürcistanlı R.P. ve N.Knın da arandığı bildirildi.
     Polis ekipleri zanlıların evlerinde yaptığı aramada 2 ruhsatsız tabanca, 5 dizüstü bilgisayar, 5i profesyonel 11 fotoğraf makinesi, 5 masa üstü bilgisayar, 7 cep telefonu, bir bisiklet ve çok sayıda ziynet eşyası ele geçirdi.
     Zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek ve örgüt faaliyetleri kapsamında hırsızlık yapmak suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada hırsızlık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER