Antalyada Vergi Haftası etkinlikleri

Antalyada Vergi Haftası etkinlikleri -Antalya Vergi Dairesi Başkanı Sütçü, Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydını ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Antalya Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütçü, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydını ziyaret etti.
     Sütçü, ziyarette yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesinin vergi borcu olmayan nadir belediyelerden biri olduğunu söyledi.
     Kentte yapılan çalışmalar için Akaydına teşekkür eden Sütçü, Antalya 12 ay turizm geliri olan bir kent. Turistin gelebilmesi için güzel bir kent olması gerekiyor. Bunun için büyükşehirin çalışmaları önemli. Ne kadar çok turist, o kadar çok gelir demek dedi.
     Sütçü, Büyükşehir Belediyesinin bir çok konuda kendilerine destek verdiğini de belirtti.
     Mustafa Akaydın, vergiyi ödemenin bir vatandaşlık görevi olduğunu söyledi.
     Antalyada kazanan vergi mükelleflerinin vergilerini İstanbul gibi büyük kentlere yatırmasının Antalya için büyük kayıp olduğunu dile getiren Akaydın, Yeni Büyükşehir Yasası ile nüfusu 2 milyona çıkacak bir kent için belediye gelirleri çok önemli. Bu konudaki yasal düzenlemenin bir an önce yapılması gerekiyor. Antalya Türkiyenin tanıtımında çok önemli bir kent. Bu konuda Antalya gelir kaybediyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Antalyada Vergi Haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER