Antalyada Tehdit ve şantaj iddiası

Antalyada Tehdit ve şantaj iddiası -Antalyada cinsel ilişkiye girdiği kişilerden tehdit ve şantajla para aldıkları öne sürülen Moldova uyruklu kadın ile 3 kişi gözaltına alındı


ANTALYA (A.A) - Antalyada cinsel ilişkiye girdiği kişilerden tehdit ve şantajla para aldıkları öne sürülen Moldova uyruklu kadın ile 3 kişi gözaltına alındı.
     Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri, 4 aylık teknik ve fiziki takibin ardından Manavgatta tehdit ve şantaj olaylarına karıştıkları öne sürülen Moldova uyruklu M.B. ile eşi S.B. ve örgüt üyesi H.H. ile İ.Çyi gözaltına aldı.
     Moldova uyruklu kadının zengin kişilerle cinsel ilişkiye girdiği, örgüt üyelerinin de cinsel ilişkiyi gizli kamera ile görüntülediği, daha sonra bu kişilere görüntünün internette yayınlanacağı yönünde tehdit ve şantaj yapılarak para istendiği ileri sürüldü.
     Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada Tehdit ve şantaj iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER