Antakya Belediye Başkanı Savaş:

Antakya Belediye Başkanı Savaş: -Hedefimiz, Antakyayı daha çağdaş ve modern bir görünüme kavuşturarak, yerli ve yabancı turistlerimize yakışır bir kent haline dönüştürmek


HATAY (A.A) - Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, hedeflerinin Antakyayı, daha çağdaş ve modern bir görünüme kavuşturarak, yerli ve yabancı turistlere yakışır bir kent haline dönüştürmek olduğunu belirtti.
     Savaş, yaptığı açıklamada, kentin ana arterleri başta olmak üzere asfaltlama faaliyetlerinin aralıksız devam ettiğini kaydetti.
     Prestij Caddeler projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda alt yapı yenileme ve birinci tabaka asfaltlama faaliyetlerini tamamladıklarını ifade eden Savaş, ikinci tabaka asfaltlama çalışmalarının Cumhuriyet Caddesinde tamamlandığını belirtti.
     Yağmur suyu, içme suyu, kanalizasyon, doğalgaz hattı gibi altyapı sorunlarını çözüme kavuşturdukları tüm caddelerde asfaltlama çalışmalarına geçildiğini vurgulayan Savaş, açıklamasında şunları kaydetti:
     Kentimizin gelişmesi, güzelleşmesi ve kalıcı çözümler adına yürütülen bu çalışmalardan dolayı hemşehrilerimizden yapılan hizmetleri takdir eden ifadeler duymak bizler için onur ve kıvanç kaynağıdır. Kentimizde üst yapı çevre düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Hedefimiz bu çalışmalarımızı da yoğun bir tempoyla sürdürerek Antakyamızı daha çağdaş ve daha modern bir görünüme kavuşturmak suretiyle şehrimizi başta hemşehrilerimiz olmak üzere yerli ve yabancı turistlerimize yakışır bir kent haline dönüştürmektir.
    
     Muhabir: İsmihan Özgüven
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Antakya Belediye Başkanı Savaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER