Antakya Belediye Başkanı Savaştan ziyaret

Antakya Belediye Başkanı Savaştan ziyaret


HATAY (A.A) - Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Aydınlıkevler Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ziyaret etti.
     Savaş, ziyarette yaptığı konuşmada, 42 aydan bu yana altyapı, asfalt, kaldırım, parke taşı döşeme, kavşak, yeni park ve yeşil alan oluşturma çalışmalarıyla şehri çağdaş ve modern görünüme kavuşturmak için tempolu bir şekilde çalıştıklarını belirtti
     Belediyeciliğin yalnızca asfalt, kaldırım, park yapmaktan ibaret olmadığını ifade eden Savaş, Sportif hizmetlerimiz hemşehrilerimizin birlik, beraberliğine, dayanışma ruhunun pekişmesine önemli katkılar sağlıyor. Gençlik Spor Kulübü bünyesinde yer alan 14 spor branşında faaliyet gösteren yüzlerce gencimize imkan sunuyoruz. Homend Basketbol takımımızla yakalanan başarıları diğer spor branşlarında da görüyoruz dedi.
     Aydınlıkevler Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aykut Doğru da, Başkan Savaşın, şehre ve mahallelerine yaptığı hizmetten dolayı teşekkür ederek, yapacağı hizmetler ve özellikle sportif alanda yürüteceği faaliyetlerde gönülden destek vereceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Salim
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Antakya Belediye Başkanı Savaştan ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER