ANSİAD tan Özhaseki ye ziyaret

ANSİAD tan Özhaseki ye ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Antalya Sanayici ve İş adamları Derneği (ANSİAD) Başkanı H. Ergin Civan ve beraberindeki iş adamlarını kabul ederek Kayseriyi anlattı.
     Ziyarette Ergin Civan ANSİAD hakkında Özhasekiye bilgiler vererek Kayserinin dinamizmi, sanayideki gelişmişliği bizim burayı ziyaret etmemize vesile oldu dedi.
     Özhaseki ise Kayseri hakkında konuklara bilgiler vererek Kayserinin sanayi ve ticaret geçmişine anlattı.
     Kayserinin coğrafi konumunun elverişsizliğinden dolayı burada yaşayan insanların sanayi ve ticarete yöneldiklerini anlatan Başkan Özhaseki, Kayseride şehircilik anlamında da bir sıkıntımız yok. Altyapı ve üst yapı konusunda da sorun yaşamıyoruz. Şimdi Kayseriyi geleceğe taşıyacak kültür sanat projeleri üzerinde çalışıyoruz dedi.
     Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi hakkında işadamlarına bilgiler veren Özhaseki şunları söyledi:
     Proje bittiğinde karşımıza şöyle bir manzara çıkıyor. 35 kadar teleferik oluyor orada. Kayılacak pist uzunluğu 200 kmyi buluyor. 5 bin yatak kapasiteli tatil köyü projesi başladı, şimdi o devam ediyor. Böyle olunca saatte 35 bin kişinin kayacağı kayak mekanları çıkmış oluyor. Erciyes Kayseri turizmi için önemli bir yer olacak.
     Özhaseki, konuklarına ayrıca Abdullah Gül Üniversitesi ve Büyükşehir Belediyesinin Kayseriye kazandırdığı spor tesisleri hakkında da bilgiler verdi. Kayserinin yaratıcı özelliğine dikkat çeken Dernek Başkanı Ergin Civan, Başkan Özhasekiyi tecrübelerini paylaşmak üzere ANSİAD tarafından her ay düzenli olarak yapılan toplantılara konuşmacı olarak davet etti.
     Ziyarettin sonunda ANSİAD Başkanı Civan, Başkan Özhasekiye Antalya yöresine ait reçel armağan etti.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber ANSİAD tan Özhaseki ye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER