Ansaf12 Sanayi Fuarına 12 ülkeden alım

Ansaf12 Sanayi Fuarına 12 ülkeden alım heyeti


ANKARA (A.A) - Ankara Sanayi Fuarına (Ansaf12) 12 ülkeden alım heyetinin katılacağı bildirildi.
     Ankara Sanayi Odasından (ASO) yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl ikincisi düzenlenecek Ankara Sanayi Fuarına (Ansaf12) Ekonomi Bakanlığının destekleriyle 12 ülkeden alım heyeti katılacak. Alım heyetlerinde çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren 50ye yakın yabancı işadamı yer alacak.
     Atatürk Kültür Merkezinde (AKM) 20-24 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek Ankara 2. Sanayi Fuarına (Ansaf12) gelecek yabancı işadamları, hem fuarda yer alan firmalarla ikili görüşmelerde bulunacak hem de ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve OSTİM OSByi gezecek.
     Cezayir, Ürdün, Irak, Azerbaycan, Yemen, Kosova, Arnavutluk, Sudan, Karadağ, Tunus, Suudi Arabistan ve Mısırdan gelecek olan 50ye yakın işadamı Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebirle de bir araya gelecek.
     Ankara Sanayi Odası ile Forum Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenecek Ankara 2. Sanayi Fuarı, Ankara ve çevre illerdeki sanayicileri, alıcıları, işbirliği yapabilecekleri firma ve kuruluşları, çevre ülkelerdeki yatırımcıları, ticaret heyetlerini ağırlarken, fuar kapsamında seminerler, konferanslar, work-shoplar ve yerli yabancı ziyaretçilerle ikili iş görüşmeler gerçekleştirilecek.
     Bu yıl 200den fazla firmanın katılımıyla gerçekleşecek ANSAF12 Fuarı, 40 bin profesyonel ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyor. Fuar üretim, yatırım, iç ve dış ticaretin gelişmesi, firma ve kuruluşlar arasında işbirliklerinin kurulması açısından büyük önem taşıyor.
     ANSAF12 Fuarı, makine-motor işletme, endüstriyel otomasyon, hidrolik pnomatik, enerji, elektrik ve elektronik, taşıma, depolama, istifleme ve lojistik, inşaat ve yapı malzemeleri, çevre teknolojileri, iş makineleri ve yedek parça, telekomünikasyon, ısıtma-soğutma ve havalandırma, güvenlik teknolojileri ana ve yan sanayi, araç üstü ekipmanları, teknoloji ve yan sanayi üreten firma, kurum ve kuruluşlarını bir araya getirecek.
    
     Muhabir: Necip Fazıl Çelik
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber Ansaf12 Sanayi Fuarına 12 ülkeden alım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER