Anneler Günü

Anneler Günü -AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Öztürk: Aileyi bir arada tutan en önemli unsur annedir


SİVAS (A.A) - AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, aileyi bir arada tutan en önemli unsurun anne olduğunu belirtti.
     AK Parti Sivas İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, insan için hayatın anneyle başladığını belirterek, Onların bir ömür boyu edindikleri deneyimlerle yolumuzu aydınlatan, hayatı, insanları ve dünyayı sevmeyi öğreten, geleceği umutla ve güvenle bakmamızı sağlayan, bizleri güçlü kılan yüce varlıklarımızdır. Bir bakıma annelerimiz, bizler için küçük yaşlardan başlayarak hayat ve insan modeli olan toplumun en önemli aktörleridir ifadelerini kullandı.
     Aileyi bir arada tutan en önemli unsurun anne olduğunu belirten Öztürk, şunları kaydetti:
     Birey olarak bizler için anne, şefkat olduğu kadar sevgi ve huzurdur. En mutlu anlarımızda sıcacık yuvamız ve en darda kaldığımız anlarda tek teselli kaynağımız ve sığındığımız limanlardır. Annelerin evlatlarına aşıladığı insani değerler herkes için bir ömür boyu yol gösterici olmaktadır. Bu bakımdan, kişilerin birey olarak toplumun içindeki yerini belirleyen en önemli faktör, aile içerisinde aldığı eğitimdir. Barış ve huzur dolu toplumu ancak, annelerin yetiştirdiği dürüst, sağlıklı ve öz güvenli bireylerle kurabilmek mümkündür. Onlar yetiştirdiği sağ duyulu, ilkeli ve öz güvenli bireylerle sağlıklı ve gelişmiş toplumların temelini oluştururlar.
     Öztürk, Anneler Günü dolayısıyla Perşembe günü Paşa Camide saat 13.00te program düzenleyeceklerini bildirdi.
     (SAE-AHM)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER