Anneler Günü

Anneler Günü -Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Taş: -"Kardeşlik, adalet, barış, sevgi ve saygı gibi kavram ve değerlerin topluma yayılmasında en büyük öğretmen kuşkusuz annelerimizdir"


ANTALYA (A.A) - Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Taş, "Kardeşlik, adalet, barış, sevgi ve saygı gibi kavram ve değerlerin topluma yayılmasında en büyük öğretmen kuşkusuz annelerimizdir" dedi.
     Taş, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, toplumsal dayanışmanın ve toplumun temelini ailenin oluşturduğunu belirtti. "Yemeyen yediren, giymeyen giydiren, göz nuruyla, bin bir zahmetle bizleri büyüten annelerin hayatımızın her anında hatırlamak ve hak ettikleri değeri göstermek bir borçtur" ifadesini kullanan Taş, şöyle devam etti:
     "Gözlerimizi dünyaya açtığımız andan itibaren bizlere doğruluk ve güzelliklerden yana yol gösteren, verdikleri eğitim ve terbiyeyle kişiliğimizi oluşturan anneleri millet olarak en büyük değerlerimizden biridir. Kardeşlik, adalet, barış, sevgi ve saygı gibi kavram ve değerlerin topluma yayılmasında en büyük öğretmen kuşkusuz annelerimizdir. Nitekim, bizleri aylarca bedenlerinde taşıyan, karşılıksız sevgileriyle büyüten, hayatlarımızın her aşamasında dua ve desteklerini bizlerden esirgemeyen fedakar annelerimizi değil bir gün, bir ömür ansak az gelir. Bu anlamlı gün başta olmak üzere hayatımızın her anında annelerimizi mutlu etmek, onların eşsiz ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır."
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER