Anneler Günü

Anneler Günü -Gümüşhane Valisi Mayda: "Cennete ulaşma yolu gibi büyük bir misyonu ifade eden annelik dünyanın en ulvi görevlerinden biridir"


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, cennete ulaşma yolu gibi büyük bir misyonu ifade eden anneliğin, dünyanın en ulvi görevlerinden biri olduğunu belirtti.
     Mayda, "Anneler Günü" dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, annelerin her zaman baş tacı olduğunu vurguladı.
     Cennete ulaşma yolu gibi büyük bir misyonu ifade eden anneliğin, dünyanın en ulvi görevlerinden biri olduğunu ifade eden Mayda, şunları kaydetti:
     "Anne demek sevgi demek, anne demek şefkat demek, anne demek emek demek, dolayısıyla değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir annelik. Bu özel gün, gözlerimizi dünyaya açtığımız ilk andan itibaren yanımızda olan ve bizlere doğruluk ve güzellikleri gösteren annelerimize verdiğimiz değeri, duyduğumuz sevgiyi göstermek için önemli bir fırsattır. Varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle çocuklarına yol gösteren annelerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bu duygularla, en değerli varlığımız annelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, bütün annelerin Anneler Gününü kutluyor sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum."
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER