Anneler Günü

Anneler Günü -Milletvekilleri Daniş ve Kaşdemir, mesaj yayımladı


ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Çanakkale milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Daniş ve Kaşdemir, mesajında, bir toplumun gelişmesi, manevi ve maddi değerleriyle yükselmesinde ailenin temel taşı olan annelerin öneminin çok büyük olduğunu bildirdi.
     Dünya genelinde her yıl mayıs ayının ikinci günü kutlanan bu günün önemli olduğunu ifade eden milletvekilleri, şunları kaydetti:
     "Fakat bir gün annelerimizin önemini anlamak ve hatırlamak için asla yeterli değildir. Yaşamımız boyunca her gün en değerli varlığımız olan annelerimizi saygıyla hatırlamalı ve hayır dualarına nail olabilmek için onlara layık evlatlar olabilmenin mücadelesini vermeliyiz. Çünkü cennet annelerimizin ayağının altındadır. Başta bu vatan için evlatlarını toprağa veren şehitlerimizin anneleri olmak üzere, sevgi, şefkat ve merhamet duygularıyla dünyanın en kutsal vazifesini yerine getiren tüm annelerin Anneler Gününü kutlar, bu vesileyle siz değerli hemşehrilerimize selam ve saygılarımızı sunarız."
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Harun Kaymaz

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER