Ankaragücünde genel kurula doğru

Ankaragücünde genel kurula doğru -ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankaragücü Kulübü başkanlığına aday olduğunu açıkladı


ANKARA (A.A) - Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, 13 Ocak Pazar günü yapılacak Ankaragücü Olağanüstü Genel Kurulunda, sarı-lacivertli kulübün başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
     Rixos Otelde basın toplantısı düzenleyen Mehmet Yiğiner, Ankaragücünün Osmanlı İmpartorluğu döneminde kurulmuş, Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyetin kurulmasına tanıklık etmiş 103 yıllık maziye sahip olduğunu belirterek, Asırlık çınarın yaşaması için olağanüstü genel kurulda başkan adayıyım dedi.
     Yiğiner, başkent ekibinin yaklaşık 100 milyona yakın borcu bulunan, transfer yapması yasaklanan, personel ve futbolcusuna maaşına ödeyemeyen duruma düştüğünü ifade etti.
     Kulübün kapısına kilit vurulmak üzereyken Ankarada yaşayan bir başkentli olarak kollarımızı sıvadık diyen Yiğiner, şöyle konuştu:
     Tüm dünyada başkent kulüpleri şampiyonluk yaşarken, Ankaragücü PTT 1. Lige düşmüş, bulunduğu ligde de kalması mucizelere bağlı hale gelmiştir. Gücümüz yettiğince maddi ve manevi desteklerle kulübü ayakta tutmaya çalıştık. Tüm bu olumsuzluklara rağmen büyük taraftar kitlesine sahip asırlık çınarın yaşaması için olağanüstü genel kurulda başkanlığa adayım. Ankaragücü için tüm başkentlilerin desteğini bekliyorum.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Ankaragücünde genel kurula doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER