Ankaragücünde polemik bitmiyor

Ankaragücünde polemik bitmiyor -Kulüp başkanı Bent Ahlattan, teknik direktör Hakan Kutluya cevap: Gerçekleri kamuoyu ile paylaşmak Ankaragücü başkanının asli görevidir -Önemli olan Ankaragücünün olmazsa olmaz değerleridir


ANKARA (A.A) - Ankaragücü Kulübü Başkanı Bent Ahlat, Ankaragücünün haklarını savunmanın ve gerçekleri kamuoyu ile paylaşmanın Ankaragücü başkanının asli görevi olduğunu belirtti.
     Bent Ahlat, Ankaragücünün haklarını savunmak ve gerçekleri kamuoyu ile paylaşmak Ankaragücü başkanının asli görevidir dediği yazılı açıklamasında yönetimleri döneminde Ankaragücünden hiç bir futbolcunun satılmadığını bildirdi.
     Ahlat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Camiamız, futbolcumuz İshak Doğanın satışından gelen paranın kulüp kasasına girmeden Hakan Kutlu ve Erk Torosun cebine girdiğinden haberdardır. Bu olayların açıklığa kavuşmasıyla camiamız kendini daha iyi tanımaktadır. Yönetimimizin yapması gereken çok işi vardır. Sayın Kutlu gündeme gelme gayretine bizi alet ediyorsa, kendisi kulübümüzün gündeminde olmadığı gibi açıklamalarıyla gündemimize gelme çabası da nafiledir. Camiamızın manevi değerlerini yıkmaya çalışanlara karşı hukukun tüm yollarına başvurulacaktır. Önemli olan Ankaragücünün olmazsa olmaz değerleridir.
    
     Muhabir: Musa Samur
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Ankaragücünde polemik bitmiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER