Ankara Kalkınma Ajansından ODTÜye teknik destek

Ankara Kalkınma Ajansından ODTÜye teknik destek


ANKARA (A.A) - Ankara Kalkınma Ajansı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) tarafından hazırlanan İleri Düzey Proje Yönetimi projesine destek verecek.
     Ankara Kalkınma Ajansından yapılan yazılı açıklamaya göre, İleri Düzey Proje Yönetimi konusunda üniversite bünyesinde verilecek eğitimleri kapsayan proje sözleşmesi, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı ve ODTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Volkan Atalay tarafından imzalandı.
     İmza sonrasında desteklerinden dolayı Ankara Kalkınma Ajansına teşekkür eden Atalay, projeden, özellikle ODTÜnün bilgi-işlem gibi teknik bölümlerinde projeler konusunda çalışan uzmanlar ile yönetici personelin yararlanacağını belirtti. Atalay, verilecek eğitimler sayesinde katılımcılara ileri düzey proje yönetimi konusunda gerekli bilgi ve yöntemlerin kazandırılacağını ifade etti.
     Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı da proje hazırlama ve yönetme konusunda Ankarada bulunan tüm kuruluşlarda kapasite oluşturulmasını önemsediklerini kaydetti. Balcı, bu sayede yerli ve yabancı kaynaklardan Ankaraya daha fazla proje kazandırılmasının mümkün olabileceğini vurguladı.
     ODTÜnün dünyanın en iyi 500 üniversitesi arasında bulunduğuna dikkati çeken Balcı, bundan sonraki süreçte üniversitenin daha da iyi konuma geleceğine duyduğu inancı belirterek, ajans olarak bu çalışmalara her türlü katkıyı vermeye devam edeceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Göksel Yıldırım
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber Ankara Kalkınma Ajansından ODTÜye teknik destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER