Ankara Kalkınma Ajansından Ankara Atatürk Hastanesine

Ankara Kalkınma Ajansından Ankara Atatürk Hastanesine teknik destek


ANKARA (A.A) - Ankara Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen ve Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından hazırlanan Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi projesinin sözleşmesi imzalandı.
     Ankara Kalkınma Ajansından yapılan yazılı açıklamaya göre, hastane çalışanlarından her meslek ve branşı temsil eden katılımcıların oluşturduğu çekirdek ekibe proje eğitimi verilecek.
     Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı, Ankara Kalkınma Ajansının vermiş olduğu bu tür eğitim destekleri ile, Ankaranın proje hazırlama kapasitesinin artırılmasına katkıda bulunduğunu belirtti.
     Hastane Yöneticisi Safa Kapıcıoğlu ise, projenin sağlık sektörü çalışanlarının proje hazırlama kapasitesine önemli bir katkı sağlayacağını ifade etti.
     Kapıcıoğlu, proje kapsamında gerçekleştirilecek eğitim programına, hastanede görev yapan eğitim görevlisi, eğitim sorumlusu, uzman ve asistan hekim ile konusunda uzman hemşire, ebe ve diğer sağlık çalışanlarının hedef kitle olarak yer alacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Hüseyin Demir
     Yayıncı: Abdullah Kıratlı
<< Önceki Haber Ankara Kalkınma Ajansından Ankara Atatürk Hastanesine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER