Ankara Emniyet Müdürlüğüne atanan Ay, Muğlaya

Ankara Emniyet Müdürlüğüne atanan Ay, Muğlaya veda etti -Emniyet Müdürü Kadir Ay: -Ankara emniyet teşkilatımızla başkente yakışır bir hizmet vereceğimize inanıyoruz


MUĞLA (A.A) - Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Ankara Emniyet Müdürlüğüne atanan Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay, emniyet teşkilatıyla vedalaşarak Muğladan ayrıldı.
     Muğla Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende, bahçede uzun kuyruk oluşturan polislerle tek tek vedalaşan Ay, zaman zaman duygu dolu anlar yaşadı.
     Kadir Ay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muğla emniyet teşkilatıyla yaklaşık 3 yıl kente hizmet verdiklerini söyledi.
     Ankarada kendisini önemli bir görevin beklediğini belirten Ay, Ankara emniyet teşkilatımızla başkente yakışır bir hizmet vereceğimize inanıyoruz. Buradan ayrılıp Ankara teşkilatımızla yola devam edeceğiz. Bu millete, ülkeye, halka ne yapsak azdır dedi.
     Ay, büyük bir özveri ve fedakarlıkla yollarına devam edeceklerini ifade ederek, Muğladaki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının işbirliğinde vatandaşlara en iyi hizmeti götürmeye çalıştıklarını, bu konuda kendisine destek veren herkese teşekkür etti.
     Daha sonra eşi Birgül Ay ile otomobiline binen Ay, alkışlarla Ankaraya uğurlandı.
     Bu arada, Kadir Ayın yerine Muğla Emniyet Müdürlüğüne atanan Bingöl Emniyet Müdürü Ahmet Akbalın önümüzdeki günlerde görevine başlayacağı öğrenildi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ankara Emniyet Müdürlüğüne atanan Ay, Muğlaya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER