Ankara derneklerinden, Vali Yüksele ziyaret

Ankara derneklerinden, Vali Yüksele ziyaret -Vali Yüksel: Ben, Ankaralıların, kentlerini daha iyi tanımalarını ve bu güzel şehri fark etmelerini bekliyorum


ANKARA (A.A) - Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ve Yönetim Kurulu üyeleri Ankara Valisi Alaaddin Yükseli makamında ziyaret etti.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyaretten son derece memnun olduğunu dile getiren Yüksel, Ankaranın sahip olduğu kültürel zenginliğin yeniden gün ışığına çıkarılması ve canlandırılması gerektiğini belirtti.
     Doğal ve tarihi zenginliklerin yanında Ankarada bir başka hazine daha olduğuna dikkati çeken Yüksel, şöyle konuştu:
     Ankara insanının inanılmaz bir gönül güzelliği var. Bu çok farklı bir zenginliktir. Ben, Ankaralıların kentlerini daha iyi tanımalarını ve bu güzel şehri fark etmelerini bekliyorum. Ankaradaki ağaçların güzelliğine bile bakmıyorlar. Ankarayı fark edin. Ankarayı yüreğinizde hissedin. Eğer bana Bir Ankaralı tanımı yapın derseniz; Ankarayı fark eden, Ankarayı yüreğinde hisseden herkes, nüfus cüzdanında ister Artvinli yazsın ister Diyarbakırlı ister Tekirdağlı, bana göre işte o Ankaralıdır. Ankaranın kent kültürünün böyle olması gerekir.
    
     -Polatlı OSB Yönetim Kurulu-
    
     Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Polatlı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ünal ve Yönetim Kurulu üyeleri de Yükseli ziyaret etti.
     Yüksel, ziyarette, Polatlıda Kaymakamlık, Belediye, OSB ve STKların büyük bir uyum içinde çalıştıklarını vurguladı.
     Artık Ankarada ve Polatlıda yeni şeyler söylemenin zamanı geldiğini ifade eden Yüksel, Polatlıda EXPOlardan, Bilişim Vadisinden, uluslararası fuarlardan, spor tabanlı olimpiyatlardan, turizmden bahsetmek gerektiğini vurguladı.
     Polatlının kalkınmada önemli hamleler yaptığına işaret eden Yüksel, bu faaliyetleri desteklemeye devam edeceklerini bildirdi.
    
     -Türk Girişim Gelişim ve Teknolojileri Derneği-
    
     Türk Girişim Gelişim ve Teknolojileri Derneği Başkanı İffet Ercil Kaya ve Yönetim Kurulu üyelerini de kabul eden Yüksel, AR-GE çalışmaları yapmak ve gelişmeleri izleyerek yeni modelleri hayata geçirmek gerektiğini ifade etti.
     Dernek Başkanı Ercil ise Ankaranın sanayileşmesine, gelişimine verdiği destekten ve kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali Yüksele teşekkür etti.
    
     Muhabir: Şenay Ünal
     Yayıncı: Ertuğrul Cingil
<< Önceki Haber Ankara derneklerinden, Vali Yüksele ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER