Ankaranın sınırları içindeki ve çevresindeki bazı

Ankaranın sınırları içindeki ve çevresindeki bazı ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri Gökçeki ziyaret etti


ANKARA (A.A) - Ankaranın sınırları içindeki ve çevresindeki bazı ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçeki ziyaret etti.
     Gökçek, konuklarını, belediyenin konferans salonunda kabul etti.
     Belde temsilcileri, yılda bir defa gerçekleştirdikleri şenliklerin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, organizasyonları Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle daha kolay düzenleyebildiklerini bildirdiler.
     Temsilciler, desteklerinden dolayı Gökçeke plaket sundu.
     Gökçek de belde belediyeleri ve köy dernekleri için festival düzenlemenin maddi zorluklarının farkında olduklarını ifade ederek, Belediye temsilcilerinin desteğiyle çevre ilçelerdeki şenliklere yardım yapma kararı aldık. Bu yılki şenliklere verdiğimiz katkıdan dolayı çok memnunuz. Bundan sonra da desteğimiz sürecek dedi.
     Çankırının Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı, Gökçeke ilçelerine sağladığı katkılarından dolayı Fahri Hemşehrilik Beratı verdi.
     Gökçek de konuklarına Hacı BayramVeli, Gelibolu Şehitlikleri, Ankara Ahileri ve Eserleri, Şehirlerle ilgili Türküler Şarkılar kitaplarından oluşan set hediye etti.
    
     Muhabir: İlkay Güder
     Yayıncı: Tolga Özgenç
<< Önceki Haber Ankaranın sınırları içindeki ve çevresindeki bazı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER