Ankarada dans yarışması

Ankarada dans yarışması -ODTÜ Eşli Danslar Topluluğu organizasyonuyla her yıl Cumhuriyet Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ODTÜ Uluslararası Cumhuriyet Kupası 11. yılında 3-4 Kasımda dansseverlerle buluşuyor


ANKARA (A.A) - ODTÜ Eşli Danslar Topluluğu Organizasyonuyla, her yıl Cumhuriyet Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ODTÜ Uluslararası Cumhuriyet Kupası, 11. yılında 3-4 Kasımda dansseverlerle buluşuyor.
     ODTÜ Spor Merkezinde gerçekleştirilen eleme turlarında, minikler,yıldızlar, gençler ve yetişkinler yaş kategorilerindeki sporcular Latin (Samba, Cha Cha, Rumba, Paso Doble, Jive) ve Standart (İngiliz Valsi, Avrupa Tangosu, Viyana Valsi, Yavaş Foxtrot, Quickstep) dans kategorilerinde yarışacak.
     2009dan bu yana Dünya Dans Sporu Federasyonunun dünya sıralama yarışmaları kategorisine alınan yarışma, bu yıl 20 farklı ülkeden 300e yakın sporcu ve 12 farklı ülkeden 20yi aşkın hakemin katılımıyla gerçekleşecek.
     Etkinliğin ulusal ayağı olan, Türkiye Kulüplerarası Dans Spor Şampiyonası 1. Etap Yarışması ise 4 Kasım Pazar aynı salonda düzenlenecek.
    
     Muhabir : Mehtap Yılmaz
     Yayıncı : Ertuğrul Cingil
<< Önceki Haber Ankarada dans yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER