ANGİAD Başkanlığına yeni aday

ANGİAD Başkanlığına yeni aday -ANGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Tezdiğ: -Hedefim ANGİADın güçlü yapısını korurken, başarı çıtasını daha da yükseltmek


ANKARA (A.A) - Ankara Genç İşadamları Derneğinin (ANGİAD), Başkan Adayı Ali Tezdiğ, hedefinin ANGİADın güçlü yapısını korurken, başarı çıtasını daha da yükseltmek olduğunu ifade etti.
     Ali Tezdiğ yaptığı yazılı açıklamada, ANGİADın bir yıl sonra gerçekleşecek genel kurulunda başkan adayı olacağını belirterek, Hedefim ANGİADın güçlü yapısını korurken, başarı çıtasını daha da yükseltmek dedi.
     ANGİADın Türkiyenin en güçlü genç işadamları derneklerinin başında geldiğini savunan Tezdiğ, hedefleri arasında ANGİADın global platformlarda temsili, Ankarada faaliyet gösteren işletmelerin genç sahiplerini ve idarecilerinin ANGİADtaki deneyimli yöneticilerden ve Avrupa Birliği fonlarından faydalanması ve çeşitli konularda üyelere danışmanlık hizmeti vermek olduğunu ifade etti.
     Tezdiğ, ANGİADın ulusal ve uluslararası ölçekte söz sahibi olmasına olanak sağlayacak projeler hazırlayacaklarının altını çizerek, şunları kaydetti:
     ANGİADın kültürünü, üye yapısını iyi bilen biri olarak yeni dönemde ekibimle birlikte bölgemizin, ülkemizin iş dünyasını en iyi şekilde yansıtmaya, ANGİADın gücüne güç katmaya çaba sarf edeceğiz. Bir yandan iş dünyasını yakından ilgilendiren konularda projeler üretirken, diğer yandan da Ankaranın en önemli sorunlarını, en önemli konularını gündeme getirmeye devam edeceğiz. Ankaranın uluslararası arenada bilinirliğini arttırmaya, önemli organizasyonların Başkentte gerçekleşmesine ön ayak olacağız.
    
     Muhabir: Necip Fazıl Çelik
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber ANGİAD Başkanlığına yeni aday Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER