ANGİAD Başkanı Değer:

ANGİAD Başkanı Değer: -Yeni anayasa çalışmaları asla sekteye uğratılmamalı


ANKARA (A.A) - Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Abdullah Değer, yeni anayasa yapılmasına ilişkin çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, bu sürecin hiçbir şekilde sekteye uğratılmaması gerektiğini ifade etti.
     Değer, yaptığı yazılı açıklamada, yeni anayasa yapım çalışmalarını değerlendirdi. Değer, bu konuda Anayasa Uzlaşma Komisyonunun temposunu takdir ettiklerini kaydederek, Yeni anayasa çalışmaları hiçbir şekilde sekteye uğramamalı, hedeflenen tarihe kadar mutlaka tamamlanmalıdır. Daha demokratik ve özgür bir Türkiye için kaybedilecek zaman yok ifadesini kullandı.
     Yeni anayasanın toplumsal talebin ötesinde bir mecburiyet olduğunun altını çizen Değer, herkesin hak ve özgürlüklerinin anayasa ile güvence altına alınması için yeni anayasanın hayati önem taşıdığını belirtti.
     Değer, TBMM çatısı altındaki partilerin tarihi bir misyon üstlendiğini ifade ederek, Günlük siyasi çekişmeler ve tartışmalar, en azından yeni anayasa çalışmalarında yerini yumuşamaya, uzlaşıya bırakmalıdır dedi.
    
     Muhabir: Hüseyin Karatepe
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber ANGİAD Başkanı Değer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER