ANGİAD Başkanı Değer:

ANGİAD Başkanı Değer: -ANSAF sayesinde Ankaralı sanayicilerin ihracat potansiyeli ciddi biçimde artacak


ANKARA (A.A) - Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Abdullah Değer, 2. Sanayi Fuarının (ANSAF) Ankaralı sanayicilerin ihracat potansiyeli ciddi biçimde arttıracağını ifade etti.
     Değer, yaptığı yazılı açıklamada, ANGİADın 20-24 Kasım tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek 2. Sanayi Fuarının ana sponsoru olduğunu kaydederek, ANSAF sayesinde Ankaralı sanayicilerin ihracat potansiyeli ciddi biçimde artacakdedi.
     Türkiyenin sanayi potansiyelinin görülmesi bakımından ANSAFın büyük önem taşıdığının altını çizen Değer, organizasyonun ayrıca Ankaranın tanıtımı ve gelişimi için de fırsat olduğunu belirtti. Değer, fuarın, Ankara başta olmak üzere pek çok şehrin sanayicileri ile alıcılarının, işbirliği yapabilecekleri firmaları bir araya getireceğine dikkati çekerek, söz konusu fuara çok sayıda ülkeden katılım olacağını bildirdi.
     Değer, düzenlenecek fuarda Türk sanayicileriyle biraraya gelecek yabancı heyetlerin önemli ticari anlaşmalara imza atmalarını beklediklerini kaydederek, Sanayi Fuarında ikili görüşmelerde bulunacakları yabancı yatırımcılar ve sanayicilerle işbirliği yapacak olan Türk sanayicilerin önünü açılacağına, inanıyoruz. Bu da yalnızca o sanayicilerin değil, şehrimizin, ülkemizin, kısacası Türk ekonomisinin kazanacağı anlamına geliyor ifadelerini kullandı.
    
     -Makine ağırlıklı fuar-
    
     Fuarda makine sanayi başta olmak üzere, otomasyon, hidrolik pnomatik, depolama istifleme, ısıtma ve soğutma sistemleri, elektrik panoları, inşaat ve iş makineleri üreten firma, kurum ve kuruluşlar bir araya geleceğini belirten Değer, ANGİADdan da 25 firmanı bu fuarda stand açarak ürünlerini tanıtma fırsatı bulacağını kaydetti.
     Ankara 2. Sanayi Fuarına başta sanayiciler ve yerel yönetimler olmak üzere ilgili tüm kesimlerin sahip çıkması gerektiğini bildiren Değer, fuarın Ankara ve bölge sanayicileri için ciddi bir fırsat olarak gördüklerini ve bu fırsatın en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.
    
     Muhabir : Necip Fazıl Çelik
     Yayıncı : Hamdi Ateş
<< Önceki Haber ANGİAD Başkanı Değer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER