Anamur il olmak istiyor

Anamur il olmak istiyor


MERSİN (A.A) - CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Anamurun il olması için kanun teklifi vereceğini bildirdi.
     Tanal, CHP İlçe Başkanı Nevin Özel ve yönetim kurulu üyelerini ziyaretinde yaptığı konuşmada, ilçe başkanının kadın ve doktor olmasının parti için önemli bir avantaj olduğunu belirterek, Bu avantajlar sistemli bir çalışma ile birleştiğinde büyük başarılar elde edilir dedi.
     Anamurun Mersin ile Antalyanın ortasında çok güzel bir kent olduğunu ifade eden Tanal, Adamurun her iki kente uzaklığı nedeniyle il olması gerektiğini dile getirerek, Anamurun il olması için TBMMye kanun teklifi vereceğim. Burası stratejik ve coğrafi konumu ile il olmayı hak eden bir yer diye konuştu.
     CHP İlçe Başkanı Nevin Özel de, önceki yönetimde de görev aldığını ve gönüllülük esasına dayanan bir çalışmayla Anamurda birinci parti olduklarını belirterek, bu dönemde istatistiki çalışmaları da bu sisteme dahil ederek profesyonelce çalışacaklarını vurguladı.
     Özel, kurultay sürecinin tamamlanmasının ardından partinin izleyeceği politikalar ve hazırladıkları verileri birleştirerek yoğun bir çalışma temposuna gireceklerini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Tahsin Ünlü/Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Anamur il olmak istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER