Anafartalar Otelinin yıkımı

Anafartalar Otelinin yıkımı -Çanakkale Kültür Varlıkları Koruma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Özgünel: -Vali Tuna ile Belediye Başkanı Gökhana Anafartalar Otelinin kaldırılması ve Belediye İş Hanı inşaatının durdurulması kararl


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Kültür Varlıkları Koruma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Coşkun Özgünel, Vali Güngör Azim Tuna ile Belediye Başkanı Ülgür Gökhana, Anafartalar Otelinin kaldırılması ve Belediye İş Hanı inşaatının durdurulması kararları nedeniyle teşekkür etti.
     Özgünel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Vali Tuna ile Belediye Başkanı Gökhanın kurul üyelerinin oy birliğiyle aldığı kararların güncelleşmesine olanak verdiğini bildirdi.
     Vali Tuna ile Belediye Başkanı Gökhana Anafartalar Otelinin kaldırılması ve Belediye İş Hanı inşaatının durdurulması kararları için teşekkür eden Özgünel, Kente yakışan bir alan projesini gerçekleştirilmesiyle Çanakkalenin batı ülkelerinde olduğu gibi bir meydana kavuşmasına yol açmışlardır. Bunların dışında Vakıf İş Hanının da yıkılıp, arkasındaki tescilli binaların yanında yer alan gece kondu hüviyetindeki yapıların da elden geçirilmesi gerekiyor dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Anafartalar Otelinin yıkımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER