Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Denizli Belediye Başkanı Zolan: -AA, doğru, tarafsız ve hızlı habercilik anlayışıyla dünyanın saygın haber ajansları arasında yer almaktadır


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Anadolu Ajansının (AA) doğru, tarafsız ve hızlı habercilik anlayışıyla dünyadaki saygın haber ajansları arasında yer aldığını bildirdi.
     Zolan, AAnın 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, bugüne kadar kuruma hizmet eden tüm çalışanları kutladı.
     AAnın, 93 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün talimatıyla kurulduğunu belirten Zolan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Milli mücadelenin başlangıç yıllarında kurulan AA, milletimizin haklı mücadelesini dünyaya duyurmuştur. Kurtuluş Savaşı yıllarında görevini en iyi şekilde yapan AA, iç ve dış kamuoyunu doğru, eksiksiz, hızlı ve tarafsız bilgilendirmesini 93 yıldır başarıyla yürütmüştür. AA, doğru, tarafsız ve hızlı habercilik anlayışıyla dünyanın saygın haber ajansları arasında yer almaktadır. Ülkemizin ve dünyanın dört bir köşesinde hizmet verdiği temsilciliklerle, bizleri aydınlatmaktadır. AAnın gerek ülkemizdeki ve gerekse dünyadaki saygınlığı bizleri gururlandırmaktadır.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Zeynep Hoşgörür
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER